AEG wasmachine kopen

AEG wasmachine kopen

Meestal is een voorspoelbehandeling met koud water in het programma opgenomen. Daarmee wordt, alleen al door mechanische waswerking, met koud, schoon water zonder reinigingsmiddel een groot deel van het vuil afgespoeld en met het water weggepompt.

De relatief lage temperatuur van het water in een afwasmachine heeft consequenties voor het reinigingsmiddel, dat voor de chernische waswerking moet zorgen.

AEG wasmachine kopen

Ret wijkt in een aantal opzichten af van textielwasmiddelen. De blekende werking, nodig voor het verwijderen van koffie- en theevlekken, moet al bij watertemperaturen <60 °C actiefzijn. Daarom worden geen perboraten, maar chioorafsplitsende produkten gebruikt.

Ook is een hogere alkaliteit van het wasvlot gewenst dan bij de textielwas. Vuilcomponenten moeten zwellen, zetmeelprodukten worden afgebroken, en vetten moeten worden verzeept bij reLatieflage temperaturen.

AEG wasmachine kopen

Dc soda en de silicaten in het reinigingsiniddel zorgen voor deze.hoge alkaliteit. Omdat de hoeveellieden viiil groter zijn dan bij de textielwas, moet er in het reinigingsmiddel een grotere alkalireserve aanwezig zijn. Afwasmiddelen zijn veel agressiever voor de huid dan wasmiddelen. De silicaten werken tevens corrosieremmend.

AEG wasmachine kopen

De niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen in het reinigingsmiddel bevorderen de zwelling van het vuil (bij polymere materialen is awelling een begin van oplossen en/of afbreken van het materiaal), ondersteunen de reiniging door hun grensvlakactieve werking en zijn schuimremmend.

AEG wasmachine kopen

Het   totale te reinigen opperviak is op macroscopische en microscopische schaal veel kleiner dan bij textiel. Het totale opperviak (macroscopisch) van 100 borden met een diameter van 24 cm is slechts 1,5 m2. Ret totale te reinigen opperviak bij een belading van een vaatwastnachine zal nauwelijks groter zijn.

De hoeveelheden vuil daarentegen zijn veel groter dan bij de textielwas. Daarom is de voorspoelbehandeling zo belangrijk: deze kan het wasmiddelverbruik beperken!

Wilt u een een AEG wasmachine kopen? Wasmachine reparatie Haarlem geeft momeneteel 3 jaar garantie op een nieuwe aankoop. Vraag naar de voorwaarden!