Bosch vriezer kopen

Bosch vriezer kopen

 

Voor Bosch diepvrieskasten kunt u op Bosch rekenen. De kast met de grootste netto inhoud heeft de kleinste invriescapaciteit per 100 liter.

Als we bij de kasten naar het energieverbruik per 100 1 per 24 h kijken, is de grootste kast in dat opzicht echter de beste keus.

Met de technische gegevens die in folders vermeld staan, kan men dus meer doen dan ze alleen maar met elkaar vergelijken.

Bosch vriezer kopen

Nog zo’n voorbeeld vinden we bij de eigenschappen netto inhoud en uitwendig volume. In de folders staan ze meestal afzonderlijk vermeld. Het is interessant om te weten hoeveel procent van het uitwendig volume nuttig te gebruiken is.

Voor de kisten is dit ca. 50%. Voor de kasten blijkt dit tussen 32 en 40% te liggen. Kisten zijn in dit opzicht in het voordeel t.o.v. kasten.

Aan de hand van het voorbeeld van de eigenschappen van kisten en kasten kan men zelf nagaan in hoeverre de verschillen tussen kisten en kasten ook voor diverse merken kloppen.

Bosch vriezer kopen

Er zijn uiteraard verschillende types te koop op de Nederlandse markt van het merk Bosch. Kies op basis van prijs-kwaliteit verhouding of een dure versie hangt van uw behoeftes af. Niet alle modellen zijn voorzien van dezelfde voorwaarden. Lees wel goed de kleine lettertjes voordat u iets koop.

De standaard garantie van Bosch is 1 jaar. Wilt u er extra garantie bij kopen, dan moet u mischien bij firma witgoed reparatie Amsterdam zijn. Deze firma geeft standaard een garantie op een nieuwe aankoop van een vriezer van maar liefst 3 jaar. Ook kan men bij hun onder bepaalde voorwaarden een nieuw witgoed apparaat in termijnen betalen en zonder extra te betalen.

Uiteindelijk wilt u een goede investering doen en dit kunt u pas bereiken door middel van een goede deal te sluiten met het witgoedbedrijf of misschien de Bosch dealer.