LG wasmachine reparatie

LG wasmachine reparatie

Heeft uw LG wasmachine het ineens opgegeven? Maakt u zich niet ongerust ! De specialist van de LG wasmachine reparatie brengt hem weer aan de praat.LG wasmachine reparatie

Een voordeel van de centrifugerende trommelwasmachine is, dat overladen van nat wasgoed in een losse centrifuge vervalt. Het centrifugeer effect in deze machines is echter geringer en het restvochtgehalte zal dus groter zijn dan bij gebruik van een centrifuge.

Hoewel de trommel diameter groter is dan een trommel met diameter van 50 cm en een toerental van 1000 min is de druk bij de trommelwand ongeveer 34 x 10.

LG wasmachine reparatie

Dit is ongeveer een factor 2 lager dan we gevonden hebben bij de losse centrifuge. We hebben bij de berekening aangenomen dat de trommel geheel gevuld is.

De lege ruimte in de trommel draagt niet bij aan de opbouw van de druk. De restvochtgehaltes die met centrifugerende trommel wasmachines kunnen worden bereikt liggen tussen ca 90 en 100%.

Hoogtoerige machines doen het nog iets beter. De restvochtgehaltes in industriƫle centrifuges met hoge vullingsgraad en toerental zijn veel lager.

LG wasmachine reparatie

De textiel wordt in deze machines zo sterk in elkaar gedrukt, dat ze in een afzonderlijke bewerking losgemaakt moeten worden om te kunnen worden gestreken.

Omdat de trommel wasmachines, die in de huishouding gebruikt worden, voor diverse soorten textiel geschikt moeten zijn, vinden we behalve diverse wasprogramma’s ook vaak centrifugeer programma’s die aangepast zijn aan het soort textiel dat in het voorafgaande wasprogramma behandeld is.

LG wasmachine reparatie

Teneinde de vorming van kreuken te voorkomen wordt in sommige merken machines intermitterend gecentrifugeerd.

Dergelijke machines beginnen met een korte centrifugebehandeling bij laag toerental, stoppen en gaan over in een langzame trommelbeweging om zo het textiel de gelegenheid te geven zich te verplaatsen in de trommel.

Beginnen hierna weer te centrifugeren bij een hoger toerental stoppen, weer, enz. De machine herhaalt dit een aantal malen met een steeds toenemend centrifugeer toerental.

In feite tracht men zo een compromis te bereiken tussen een redelijk restvochtgehalte en een geringe kreukvorming. Voor het beste resultaat kun je firma witgoedreparatie uit Amsterdam benaderen.